Zwanger en newborn

Als moeder weet ik dat zwanger zijn iets heel bijzonders is. Deze periode is uitermate geschikt om prachtige foto’s te maken, omdat je dit niet vaak meemaakt. Een zwangerschapshoot plan ik vaak rond de 32 weken in. Dan is je zwangere buik op zijn mooist.


Ik maak ook combishoots ter herinnering aan deze belangrijke periode. Dit zijn foto’s met de rest van het gezin, alleen met je partner of met anderen die belangrijk voor je zijn. Samen zijn jullie in blijde verwachting van het kindje.

Een shoot van een pasgeboren kind, een newborn, plan ik in tussen de 0 tot 3 weken. Daarna is je kind alweer doorgegroeid tot baby. De newbornshoot weerspiegelt de tederheid van je pasgeboren kindje. Belangrijk hierbij is dat ik rekening houd met wat je kindje wel of niet kan.

Heb je een specifieke wens? Er is heel veel mogelijk, neem gerust contact op. Voor meer informatie en pakketprijzen kun je mailen naar info@conchitafotografie.nl

Zwangerschap-, combi-, of newbornshoot boeken?

  • De fotoshoot is naar keuze in de studio of op locatie (op aanvraag combinatie mogelijk).
  • Er is ruimte voor een kledingwissel tijdens de shoot.
  • De fotoserie kun je zelf bekijken en uitzoeken in een galerie waar jullie na een shoot een link met inlogcode van ontvangen. Je mag natuurlijk ook altijd een afspraak maken om langs te komen voor het uitzoeken van de fotoserie.
  • De beelden worden mooi bewerkt en waar nodig gemonteerd. Er zit een pakket van 10 digitale bestanden op hoge resolutie bij, afgeleverd op USB. Deze worden bewerkt in kleur, zwart wit en vintage. Deze kunnen extra bijbesteld worden mocht je meer foto’s willen hebben.

Social media

Blijf up to date door mij te volgen!

BLOG

Lees hier mijn dagelijkse bezigheden rondom mijn fotografie!

> BLOG

Contactinformatie

Jan Campertstraat 35
4361 DD  Westkapelle

Telefoon: 06 - 48 88 87 45
E-mail:  info@conchitafotografie.nl

Boek reportage
Scroll naar boven