Familie en gezin

Familiefoto’s en gezinsfoto’s: iedereen heeft er wel een aan de muur hangen. Het komt echter nog weleens voor dat papa of oma de ogen dicht heeft, of dat het jongste zoontje even achterom kijkt terwijl de foto net gemaakt wordt. Heel herkenbaar, maar wel erg jammer. Zeker als er geen andere foto’s meer beschikbaar zijn.


Van mij kun je de allerhoogste kwaliteit verwachten. Ik zorg er altijd voor dat iedereen er stralend op staat en recht in de camera kijkt. Zo kunnen jullie met trots een familie/gezinsfoto aan de muur hangen.

Heb je een specifieke wens? Er is heel veel mogelijk, neem gerust contact op. Voor meer informatie en pakketprijzen kun je mailen naar info@conchitafotografie.nl

Familieshoot of gezinsshoot boeken?

  • De fotoshoot is naar keuze in de studio of op locatie (op aanvraag combinatie mogelijk).
  • Er is ruimte voor een kledingwissel tijdens de shoot.
  • De fotoserie kun je zelf bekijken en uitzoeken in een galerie waar jullie na een shoot een link met inlogcode van ontvangen. Je mag natuurlijk ook altijd een afspraak maken om langs te komen voor het uitzoeken van de fotoserie.
  • De beelden worden mooi bewerkt en waar nodig gemonteerd. Er zit een pakket van 10 digitale bestanden op hoge resolutie bij, afgeleverd op USB. Deze worden bewerkt in kleur, zwart wit en vintage. Deze kunnen extra bijbesteld worden mocht je meer foto’s willen hebben.

Social media

Blijf up to date door mij te volgen!

BLOG

Lees hier mijn dagelijkse bezigheden rondom mijn fotografie!

> BLOG

Contactinformatie

Jan Campertstraat 35
4361 DD  Westkapelle

Telefoon: 06 - 48 88 87 45
E-mail:  info@conchitafotografie.nl

Boek reportage
Scroll naar boven