• 01.jpg
  • 08.jpg
  • 05.jpg

« Terug

Waar het allemaal begon

Blog-afbeelding.jpg

Al tijdens mijn tienerjaren zocht ik een weg om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Toen ik eenmaal mijn diploma van het middelbaar onderwijs op zak had, was de keuze voor een creatief beroep een logische stap. Op het Grafisch Lyceum maakte ik kennis met fotografie, en dit vak heeft mij niet meer los gelaten.

Met veel plezier heb ik in 2011 mijn studie fotografie afgerond en kon ik bij mijn stagebedrijf als fulltime fotograaf aan de slag.

De periode dat ik werkzaam was bij Koolen Photography heeft mij veel gebracht en de basis gelegd voor mijn verdere carrière in de fotografie. Ik bevond mij hier in een omgeving van vakmensen met een super aanstekelijke energie, gevoel voor humor, en een overdosis aan creativiteit en passie voor het beroep. Ik heb hier veel geleerd en een hele leuke tijd beleefd met mijn collega's en de klanten.

De liefde bracht mij naar Westkapelle. Helaas is de afstand te groot om deze fulltime job te volbrengen. Ik werd hierdoor uitgedaagd om op zoek te gaan naar hoe ik mijn beroep als fotografe toch kon voortzetten. In het najaar van 2015 heb ik een eigen studio aan huis geopend en werk nu als zelfstandig fotografe.

Een nieuwe start, in een nieuwe omgeving maar dezelfde passie voor mijn vak.

Neem een kijkje tijdens een loveshoot in de studio.

« Terug

Social media

Blijf up to date door mij te volgen!

BLOG

Lees hier mijn dagelijkse bezigheden rondom mijn fotografie!

> BLOG

Contactinformatie

Jan Campertstraat 35
4361 DD  Westkapelle

Telefoon: 06 - 48 88 87 45
E-mail:  info@conchitafotografie.nl

Boek reportage
Scroll naar boven