• 01.jpg
  • 08.jpg
  • 05.jpg

« Terug

De eerste shoot van het jaar

31.jpg

Het was weer gezellig om deze mensen terug te zien.

Eerst een gezellige dag beleefd op hun huwelijksdag. En in september 2016 dat ik op vakantie was belde ze me om het leuke nieuws te vertellen.. Ze waren zwanger! En wilde graag een zwangerschapsshoot doen. Dat ik terug was van vakantie hebben we een leuke exclusief serie gemaakt zwangerschapsfoto's op het strand en in de studio.

En zo maakte ik de eerste shoot van 2017 van deze kleine man aan huis, het jaar kon niet beter beginnen met een gezond nieuw leven in dit liefdevolle gezin. Ik wens jullie heel veel geluk toe in jullie nieuwe woning met jullie grote liefde! 

« Terug

Social media

Blijf up to date door mij te volgen!

BLOG

Lees hier mijn dagelijkse bezigheden rondom mijn fotografie!

> BLOG

Contactinformatie

Jan Campertstraat 35
4361 DD  Westkapelle

Telefoon: 06 - 48 88 87 45
E-mail:  info@conchitafotografie.nl

Boek reportage
Scroll naar boven