• 01.jpg
  • 08.jpg
  • 05.jpg

« Terug

C'est la vie

_2897 cestlavie.jpg

Op mijn website en Facebook pagina staat altijd veel portretfotografie. Maar ook zakelijk ben ik actief, dus vond het leuk om daar wat over te delen!

Anderhalf jaar geleden is mijn samenwerking met Hans begonnen. Elke keer als er weer een project klaar is dan gaan we op pad om daar een mooie reportage van te maken. Met veel creativiteit en vakmanschap transformeert hij een simpele bus tot een luxe buscamper. Zowel voor de verhuur als een concept op maat kunt u bij C’est la vie campers terecht. Het was voor mij super leuk om het hele traject een keer vast te leggen. Normaal gesproken zie ik alleen het eindresultaat. 

Gedurende dit project heeft het mij verbaasd hoeveel precisie en geduld je moet hebben om zo’n project te volbrengen. Wat is het veel werk om alles op tijd af te krijgen.

Hieronder kun je het verloop van het project zien.

« Terug

Social media

Blijf up to date door mij te volgen!

BLOG

Lees hier mijn dagelijkse bezigheden rondom mijn fotografie!

> BLOG

Contactinformatie

Jan Campertstraat 35
4361 DD  Westkapelle

Telefoon: 06 - 48 88 87 45
E-mail:  info@conchitafotografie.nl

Boek reportage
Scroll naar boven