• 01.jpg
  • 08.jpg
  • 05.jpg

« Terug

In April zijn de huwelijken weer begonnen!

montageblog.jpg

In april hebben we het huwelijksseizoen weer afgetrapt! Wat waren we verwend op de trouwdag van Marien en Daniëlle met super lekker weer.

Daniëlle maakte zich klaar, terwijl Marien een eind moest rijden om haar op te halen. Maar dat was geen straf als je een dag in een Porsche mag rijden. Hij was er zo snel dat hij zelfs nog moest wachten bij aankomst. Zijn geduld werd op de proef gesteld maar na een half uurtje kon hij dan eindelijk zijn Daniëlle in de armen sluiten.

Onderweg naar de buitenopnames, die we gingen maken aan de boulevard van Vlissingen, verloor ik Marien in mijn spiegels. Toen ik terug bij hun kwam bleek het boeket van de auto niet bestand tegen de snelheid van de Porsche! Dus die hebben we er eerst maar even afgehaald.

Aangekomen op het strand in Vlissingen konden we lekker genieten van het heerlijke weer en hebben we een leuke spontane serie kunnen maken. Daarna was het fijn dat we terecht konden bij de timmerfabriek, een prachtige binnen lokatie waar het bruidspaar heel even niet tegen de felle zon in hoefde te kijken.

De ceremonie was in het stadhuis van Middelburg, waar Daniëlle en Marien toegesproken werden door de broer van Marien. Waardoor het een super persoonlijke en mooie ceremonie was.

Bij de Heyzon in Kapelle Biezelinge was de receptie. Waar een door Marien zelfgemaakte giga bruidstaart klaar stond. Toen het diner startte zat het er voor mij alweer op. Het was een mooie dag!

« Terug

Social media

Blijf up to date door mij te volgen!

BLOG

Lees hier mijn dagelijkse bezigheden rondom mijn fotografie!

> BLOG

Contactinformatie

Jan Campertstraat 35
4361 DD  Westkapelle

Telefoon: 06 - 48 88 87 45
E-mail:  info@conchitafotografie.nl

Boek reportage
Scroll naar boven